Eurolliga

El Barça rep un correctiu increïble (92-58) i s’ho jugarà tot al Palau

L'Olympiacòs ha trencat el partit en un segon quart impressionant on els blaugrana han rebut un parcial de 17-0

El Palau Blaugrana decidirà el bitllet per a la Final Four després que els de Roger Grimau hagin fet aigües absolutament en el quart assalt de la sèrie dels quarts de final on han rebut un correctiu increïble i inesperat per part de l'Olympiakòs (92-58).

El quart assalt ha començat amb un Barça dominador amb Parker anotant, Vesely dominant dins la pintura (7), Laprovittola entonat (5) i Ricky anotant un triple (12-19). Però els grecs han aconseguit retallar la diferència abans del final dels 10 primers minuts (21-23). A partir de llavors però el Barça ha desaparegut, ha rebut un parcial de 17-0, ha començat a encadenar errors, moltes pèrdues i l’Olympiacòs ha aprofitat per sentenciar ja al descans (53-35). S’esperava que el Barça sortís amb una mentalitat diferents i sobretot d’agressivitat però ha estat tot al contrari. Dos triples seguits de Williams-Goss i Canaan han deixat clar molt ràpid que no seria el dia (59-37). El festival ha continuat amb els blaugrana com a espectadors de primera fila. Tres triples seguits de l’exBarça Papanicolau, que no havia jugat cap dels tres primers partits de la sèrie, i un altre de McKissic han portat fins els 28 punts (75-47). Allà s’ha acabat tot. La segona part ha estat un malson absolut arribant a perdre de 36 punts (90-54).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.