3a divisió FEF

L’Olot ja campió rep l’Escala, que lluita pel play-off

3a divisió FEF El Municipal d’Olot acollirà aquesta tarda (17 h) l’últim duel gironí de la temporada, aquest cop entre Olot i l’Escala

Quan falten tres jornades per acabar el curs, arriba l’últim duel gironí de l’any. Amb un Olot ja proclamat campió i amb l’Escala lluitant pel play-off, el Municipal d’Olot viurà una bona tarda de futbol avui que és festiu (17 h).

L’Escala arriba al Municipal amb totes les opcions d’entrar a la promoció d’ascens. Empatats a 45 punts amb el Prat, que marca la cinquena posició, l’última que jugaria el play-off. Els homes d’Aday Benítez són el conjunt més golejador de la categoria (50), però també el més golejat (51). Els anxovencs competiran contra un Olot que ja és campió, però que vol acabar la temporada amb els millors números possibles, i celebrar davant la seva afició el títol i l’ascens.

Els olotins, per contra, són l’equip menys golejat havent encaixat només 18 gols. I són el tercer més golejador per darrere, justament, l’Escala i, en segon lloc, l’Hospitalet.

En l’anada al Nou Miramar, els dos equips gironins van firmar taules amb un 2-2 amb doblet de Marc Mas i, després, remuntada dels anxovencs amb un gol de Xumetra i un de Pime.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció