3a divisió FEF

El somni del play-off del Peralada passa per Castelldefels

3a divisió FEF. El conjunt d’Àlex Marsal visita el camp de l’últim classificat aquesta tarda encar amb opcions d’entra a la promoció d’ascens

El Peralada encara té opcions d’entrar a la promoció d’ascens, però el somni de poder jugar-la haurà de passar per guanyar avui a Castelldefels. Els xampanyers visiten aquesta tarda (18 h) el camp dels del Baix Llobregat, últims en la classificació, però encara no són matemàticament equip de Lliga Elit.

El Castelldefels és el cuer de la classificació amb 27 punts. En les últimes sis jornades no han aconseguit trobar-se amb la victòria, n’han perdut quatre i empatat dos. Tot i això, encara tenen opcions de sortir del descens perquè són a 8 punts de la Pobla de Mafumet, que marca l’últim equip que no baixaria. Això sí, si les compensacions d’ascensos i descensos amb 2a divisió FEF, afegissin una plaça el descens, els del Baix Llobregat ja tenen el descens assegurat.

Els xampanyers, com a novens en la taula, encara poden somiar amb el play-off si guanyessin les tres jornades que queden i depenent que facin Montanyesa, Tona, l’Escala i el Prat. Però els altempordanesos tampoc porten una bona dinàmica havent perdut tres dels últims partits, guanyant-ne un i empatant-ne un altre.

En l’anada al Municipal de Peralada el conjunt d’eÀlex Marsal es va imposar per 2-0 amb gols de Marc, de penal, i Jandro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció