3a divisió FEF

L’Olot celebra títol i ascens a casa guanyant l’últim duel gironí (3-1)

3a divisió FEF Els olotins s’imposen a l’Escala i compliquen l’ascens a l’equip d’Aday Benítez

L’Olot ha pogut celebrar el títol i l’ascens amb la seva gent guanyant l’últim duel gironí contra l’Escala. Els campions s’han imposat als escalens amb un 3-1 final que han firmat als últims cinc minuts de partit.

L’últim duel gironí de la temporada ha començat amb uns primers minuts de tanteig. Fins al minut deu, el partit s’ha jugat més aviat a mig camp. Passats els deu primers minuts, els equips han començat a arribar a les porteries rivals, però sense èxits. La primera arribada de perill dels locals ha arribat a l’11’. Manzano s’ha desmarcat a l’espai trobant a Blázquez, que ha provat el xut de volea, però Izan l’ha tret amb el cap.

Dos minuts després insistien els homes de Dólera amb una centrada de Bigas que Ufano rematava fluix de primeres i acabava, sense problemes, en mans d’Isaac. Els olotins han començat a fer-se seu el partit i el porter visitant, s’ha equivocat en sortida de pilota regalant un xut que Uri González ha desaprofitat i l’ha enviat per sobre el travesser.

Després de protagonitzar les ocasions de perill, ha acabat arribant el gol pels de la Garrotxa. Gol de Marc Mas que, després de la passada de Guillem Terma, es queda sol i el pitxitxi no perdona. Retalla superant a Isaac en l’u contra u i obre la llauna (18’).

El conjunt anxovenc ha provat de contraatacar després del gol dels locals, però no ha trobat efectivitat de cara a porteria. Ho ha provat Xumetra i també Pime, que Mourin amb una bona estirada ha aturat el xut del davanter escalenc. I després d’uns minuts de protagonisme per l’Escala, els olotins han tornat a manar els últims minuts del primer temps.

A la represa, els homes d’Aday Benítez han tret el seu esperit remuntador per sortir amb una marxa més en aquesta segona meitat. Izan ha estat el primer a provar-ho amb un xut que ha desviat la defensa local. Aparicio també ho ha volgut provar amb un xut que ha marxat per sobre el travesser. L’Olot, però no ha marxat del partit i ha tronat a entrar amb dos pals de Marc Mas.

Encara amb l’avantatge al marcador i ja campions, al 57’, Dólera ha aprofitat per fer debutar al juvenil Martí Puigbert que ha substituït a Pablo Ufano.

Però el que millor saben fer els escalencs és no rendir-se i avui ho han fet al Municipal d’Olot. En un intent de passada de l’Olot, la pilota ha rematat en Manzano i l’Escala no ha perdut l’oportunitat. Recuperen i Pime, a la frontal de l’àrea la passa a Maha, que havia entrat feia pocs minuts i sorprèn Mourin enviant-la a la dreta de la xarxa (68’).

Després del gol el partit s’ha tornat a igualar, l’Escala ha buscat més el gol, però l’Olot no ha cedit. Quan faltaven gairebé cinc minuts pel final. Marc Mas ha fet un primer avís des del punt de penal després d’una passada del juvenil Puigbert que ha sortit desviat. I només un minut després ha arribat el gol. I si abans feia l’assistència, ara feia la diana. Debut i gol. El juvenil ha aprofitat la centrada de Roquet al segon pal per tornar a posar els locals per davant. I això ha anat d’intercanvi d’assistència per gol. Roquet que havia fet l’assistència a Puigbert ha firmat el tercer i últim gol dels locals que ha sentenciat el partit.

Abans de marxar, però, l’anxovenc Peter s’ha endut la vermella directa per un cop de puny a un jugador local després d’una trompada que ha acabat esclafant als dos conjunts.

L’àrbitre ha xiulat el final i l’Olot ha celebrat el títol i l’ascens amb una victòria davant l’Escala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.