3a divisió FEF

Els campions guanyen a casa

3a divisió FEF Els olotins guanyen l’últim duel gironí de la temporada imposant-se a l’Escala per 3-1 i complicant-li el ‘play-off’

Olot 3 L’Escala 1

OLOT:Mourin, Barnils, Ayala (Pedro Del Campo, 74’, Blázquez (Marco Gil, 65’), Bigas, Terma (Roquet, 65’), Urri (Juvi, 74’), Uri González, Manzano, Marc Mas i Pablo Ufano (Puigbert, 56’).L’ESCALA:Isaac, Nil Congost, Grifell (Fortuny, 82’), Amoedo (Calvete, 61’), Rami, Josu (Maha, 61’), Iker (Ibu, 61’), Izan (Peter, 89’), Aparicio, Pime i Xumetra.GOLS:1-0 (18’) Marc Mas. 1-1 (68’) Maha. 2-1 (85’) Puigbert. 3-1 (89’) Roquet.ÀRBITRE:Ariño Jiménez.T.G.:Als locals Ayala i Bigas i als visitants Amoedo, Calvete i Nil Congost.T.V.:Al visitant Peter.

L’Olot va poder celebrar a casa el títol, l’ascens a 2a divisió FEF i, a més, la victòria contra l’Escala en l’últim duel gironí del curs. El partit va començar amb uns primers minuts de tempteig. Fins al minut 10, el partit es va jugar a mig camp. Passats els deu primers minuts, els equips van començar a arribar a les porteries rivals, però sense èxit. Els homes de Dólera van ser els que més van insistir. Van començar a fer-se seu el partit, i el porter visitant es va equivocar en una sortida de pilota regalant un xut que Uri González va desaprofitar i el va enviar per sobre el travesser. Després de protagonitzar pràcticament totes les ocasions de perill, va acabar arribant el gol per als de la Garrotxa. Gol de Marc Mas, que, després de la passada de Guillem Terma, es queda sol i el pitxitxi no perdona (18’). El conjunt escalenc va provar de contraatacar després del gol dels locals, però no va trobar efectivitat de cara a porteria. Després d’uns minuts de protagonisme per a l’Escala, els olotins van tornar a manar en els últims minuts del primer temps.

Després de la represa, els homes d’Aday Benítez van treure el seu esperit remuntador per sortir amb una marxa més. L’Olot, però, no va marxar del partit. Encara amb l’avantatge al marcador i ja campions, al 57’, Dólera va aprofitar per fer debutar el juvenil Martí Puigbert, que va substituir Pablo Ufano. Els escalencs, que feia estona que insistien, van empatar el partit. En un intent de passada de l’Olot, la pilota va rebotar en Manzano i els escalencs no van perdre l’oportunitat. Van recuperar, i Pime, a la frontal de l’àrea, la va passar a Maha, que havia entrat feia pocs minuts i que va sorprendre Mourin enviant-la a la dreta de la xarxa (68’). Quan faltaven cinc minuts per al final va arribar el gol dels locals. Debut i gol. El juvenil Puigbert va aprofitar la centrada de Roquet al segon pal per tornar a posar els olotins a davant. I minuts després, Roquet firmava el tercer i últim gol dels de la Garrotxa, que sentenciaven el partit. Abans de marxar, però, l’escalenc Peter va veure la targeta vermella directa per un cop de puny a un jugador local després d’una trompada, en què es van acabar escalfant tots dos conjunts.

L’àrbitre va xiular el final poc després, i l’Olot va celebrar el títol i l’ascens amb una victòria contra l’Escala, a qui complica el play-off, tot i que encara té possibilitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.