Handbol

El Garbí jugarà la fase d’ascens a primera estatal a Palafrugell

El conjunt de Palafrugell es jugarà pujar de categoria del 10 al 12 de maig com a amfitrió

El CH Garbí de Palafrugell viu un gran moment que espera arrodonir amb la disputa per primera vegada de la fase d’ascens a primera estatal i com a amfitrió, al Garbí Arena de Palafrugell.

La cita serà del 10 al 12 de maig, al pavelló palafrugellenc, que reuneix mig miler d’aficionats cada setmana per veure els primers equips masculins i femenins. El Garbí jugarà contra el Madrid Maravillas, l’Agustinos i l’Oscatech.

És una gran oportunitat per al club. “L’èxit del projecte es basa en la feina ben feta, sense presses, amb gent de casa, apostant per la base i per la formació dels entrenadors i amb l’ambició clara d’uns objectius ambiciosos que han de guiar el club, explica el president del club, Narcís Madí. El club del Baix Empordà amb 46 anys d’història, és l’únic de les comarques gironines amb els seus dos primers equips, el masculí i el femení, competint en la màxima categoria de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció