Tennis

Guiomar Maristany ja és als quarts del Catalonia Open WTA 125

Dominava per 6-5 quan la seva rival, la sèrbia Dejana Radanovic, s’ha retirat per unes molèsties a l’esquena. Divendres s’enfrontarà a la neerlandesa Arantxa Rus (3)

La barcelonina Guiomar Maristany continua obrint-se camí al CT Lleida i traient rèdit de la invitació pel quadre gran del Catalonia Open WTA 125 i, de moment, ja ha accedit fins als quarts de final. Avui, però, ha vist aplanada la seva victòria per la retirada per lesió de la seva rival, la sèrbia Dejana Radanovic, que en el moment de plegar ja perdia per 6-5. La pròxima rival serà la neerlandesa Arantxa Rus (3), que ha obert la jornada a la pista central amb una clara victòria contra la russa Erika Andreeva (6-4 i 6-0). Rus, de 33 anys i número 47 del rànquing de la WTA, s’entrena a les ordres del canetenc Julián Alonso.

Navarro i Siniakova, endavant

Les dues principals favorites al CT Lleida no han fallat i tant la nord-americana Emma Navarro (1) com la txeca Katerina Siniakova (2) han accedit als quarts amb autoritat després de vèncer, respectivament, la també nord-americana i finalista de la primera edició Elizabeth Mandlik (6-4 i 6-1) i la macedònia Lina Gjorcheska (6-2 i 6-2). Ara s’enfrontaran a l’egípcia Mayar Sherif i la nord-americana Ashlyn Krueguer, que amb un joc més sòlid i constant s’ha desfet de la seva compatriota Sofia Kenin (6), per 6-3, 5-7 i 7-5. Completaran els quarts de final la polonesa Magdalena Frech (4) i la colombiana Camila Osorio (7).

Els dobles

En la modalitat de dobles, també han quedat definides les semifinals, que es disputaran demà. La parella formada per Anna Danilina i Ingrid Neel s’enfrontarà a Nicole Melichar-Martínez i Ellen Perez, mentre que Katarzyna Piter i Mayar Sherif se les haurà amb Lidziya Marozava i Kamilla Rakhimova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció