Gimnàstica

Alba Petisco és cinquena en el concurs complet de l’europeu de Rimini

La gimnasta del CG Les Moreres ha sumat 52,699 punts i s’ha quedat a menys d’un punt de pujar al podi

La gimnasta del CG Les Moreres Alba Petisco ha rubricat un concurs complet de l’europeu de Rimini per emmarcar i amb una nota de 52,699 s’ha classificat en cinquè lloc, a menys d’un punt de pujar al podi. Les italianes Manila Esposito (55,432) i Alice D’Amato (54,831) han dominat la competició per davant de la britànica Alice Kinsella (53,599), que s’ha vist beneficiada per la normativa que només permet dues gimnastes de la mateixa federació en la final. Angela Andreoli havia estat tercera, amb 53,766. També han rendit a molt bon nivell la sevillana de la Salle Gràcia Ana Pérez, setzena amb 51,231 punts, i Laia Masferrer (Salt GC), que també ha fet els quatre aparells (50,098).

Petisco s’ha mostrat molt consistent en totes les rotacions i s’ha guanyat el bitllet per a les finals de terra (13,166) i en la barra d’equilibri (13,133), juntament amb Ana Pérez. Laia Masferrer (13,033) serà la primera reserva en salt. La selecció espanyola, on també ha competit la catalana Marina Escudero (CGA L’Hospitalet) s’ha classificat en cinquè lloc per equips, la final de la qual serà diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció