Fórmula 1

Adrián Newey s’acomiadarà de Red Bull el 2025

L’enginyer britànic va ser el responsable del sis campionats d’equips i set de pilots de l’equip austríac

Adrián Newey deixarà de formar part de Red Bull l’abril del 2025. L’enginyer britànic, d’aquesta manera, tanca un període de 19 anys amb l’escuderia de les begudes energètiques, on ha portat de l’equip de la mediocritat a la més absoluta glòria. I és que l’èxit de Newey amb els austríacs ha estat incontestable.

En total, Newey ha obtingut amb els de Milton Keynes sis campionats d’equips . A més, ha contribuït al fet que els pilots de Red Bull hagin aconseguit set campionats del món de pilots. Amb 65 anys, el britànic espera al 2025 per trobar la seva pròxima destinació, tot i que ja hi ha informacions que apunten quines són les escuderies interessades en els seus serveis.

En concret, són dos els equips que apunten a aconseguir els serveis d’Adrián Newey: Ferrari i Aston Martin. Per una banda, els italians estan construint un sòlid projecte per plantar cara a Red Bull. A això, s’hi ha de sumar el fitxatge del set vegades campió del món, Lewis Hamilton, que arribarà a Maranello el 2025.

Per tant, és un projecte atractiu per al britànic, a més de la importància històrica de l’acord, ja que es vincularia l’enginyer més reconegut amb l’equip més reconegut. L’altra opció que té sobre la taula és la d’Aston Martin. El projecte liderat per Lawrence Stroll està creixent a grans passes i comptaran amb la unitat de potència Honda a partir de l’any 2026.

A més, tenen Fernando Alonso, un dels pilots amb qui Newey li agradaria treballar. No obstant això, qui sembla partir amb avantatge és Ferrari. Això sí, no hi ha res oficial i Aston Martin encara pot aconseguir els serveis del britànic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció