Girona

El supervivent a Montilivi

Més enllà dels grans registres que ha aconseguit aquesta temporada a Montilivi, el Girona està acostumat a obtenir molt bons resultats a casa des que va arribar a la LFP la temporada 2008/09. Per això es fa molt difícil trobar equips que hagin visitat l’estadi gironí en el futbol professional als quals els blanc-i-vermells no hagin estat capaços de guanyar mai.

Només hi ha sis equips que no han perdut mai a Montilivi en la LFP i la majoria són residuals, ja que només hi han jugat una o dues vegades. És el cas del Real Unión i l’UCAM Múrcia, amb una derrota gironina en l’únic enfrontament; el Jaén, també amb un sol enfrontament que va acabar amb empat, i el Madrid B, amb dos empats en dos partits. El cinquè equip d’aquesta llista és el Sabadell, que va visitar cinc vegades l’estadi de Montilivi a segona divisió A i tots els partits van acabar amb empat. I el sisè i últim equip que no ha perdut mai a Montilivi en la LFP és el Barça, rival d’aquest dissabte dels gironins en un partit en què hi haurà en joc la segona posició de la lliga. De fet, els gironins tampoc han guanyat al Camp Nou, i és que la primera i, de moment, única victòria gironina contra el Barça és la d’aquesta temporada al Lluís Companys.

El Barça és, doncs, l’únic equip de l’actual primera divisió a qui el Girona no ha aconseguit guanyar mai a Montilivi. Tota la resta han sucumbit en un moment o altre al camp del Girona. L’Atlético, per exemple, va ser l’últim a incloure’s en la llista de víctimes del Girona a Montilivi aquesta mateixa temporada, el Madrid ha perdut en dues de les seves quatre visites i hi ha altres equips, com la Real Sociedad, que no han perdut al camp dels gironins a primera divisió, però sí a segona divisió A.

El Girona intentarà dissabte incloure el Barça en la llista de les seves víctimes a Montilivi, però no serà gens fàcil, i és que fins ara els blaugrana han guanyat els tres partits que han disputat al camp del Girona. De fet, els gironins no han estat capaços de marcar ni un sol gol en els tres enfrontaments: 0-3 el curs 2017/18, 0-2 el curs 2018/19 i 0-1 la temporada passada.

L’ÚNIC CAS

De tots els equips de primera divisió, només el Barça no ha perdut mai a Montilivi

SENSE MARCAR

El Girona ha perdut els tres duels com a local i ni ha marcat (0-3, 0-2 i 0-1)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció